2ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία

Γράφτηκε από My Doctors :: [Κυριακή, 08 Νοέμβριος 2015 10:23]
Προσθέστε στα αγαπημένα
 2ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην...

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο 2ο Συνέδριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερηχογραφίας στην Γυναικολογία που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικού και Γυναικολογικού Επείγοντος στις 20 & 21 Νοεμβρίου, στο ξεν/χείο Μεγάλη Βρεττανία, στην Αθήνα και είναι εγκεκριμένο και πιστοποιείται από την ISUOG, την Διεθνή Εταιρεία Υπερήχων στη Μαιευτική και Γυναικολογία. Το Συνέδριο βρίσκεται επίσης υπό την Αιγίδα του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών και περιλαμβάνει στους κόλπους του το 36ο Κλινικό Σεμινάριο Εμβρυομητρικής Ιατρικής και στο 2ο Κλινικό Σεμινάριο Υπερηχογραφίας στη Γυναικολογία.

Με στόχο την συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μαιευτήρων – Γυναικολόγων, των ειδικευομένων ιατρών και ιατρών συναφών ειδικοτήτων στο επίκεντρο αυτού του επιστημονικού προγράμματος βρίσκεται η Υπερηχογραφία στην Εμβρυομητρική Ιατρική, την Γυναικολογική ογκολογία και την Ανθρώπινη Αναπαραγωγή, καθώς παρουσιάζονται τα νεώτερα δεδομένα και οι πρακτικές αναφορικά με την νοσηρότητα και επιπλοκές στην κύηση και τις εξειδικεύσεις της γυναικολογίας.

Το Συνέδριο περιλαμβάνει θεματικές ομιλίες από ξένους και Έλληνες ομιλητές, διαδραστικές στρογγυλές τράπεζες, ζωντανές επιδείξεις υπερηχογραφίας, quiz και πρακτική άσκηση υπερηχογραφίας των συμμετεχόντων σε γυναίκες.

Σας περιμένουμε από κοντά να μοιραστούμε γνώσεις για τις εξελίξεις και τα νέα επιστημονικά δεδομένα στην Υπερηχογραφία του κλάδου μας.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd