Εσείς θα χαμογελάσετε το 2015;

[Τρίτη, 16 Δεκέμβριος 2014 15:50]
Εσείς θα χαμογελάσετε το 2015;
Αν το 2014, το χαμόγελο δεν ήταν το... δυνατό σας σημείο γιατί ντρεπόσασταν να δείξετε τα δόντια σας, βάλτε στόχο αυτό να αλλάξει το 2015. Μάθετε για την λεύκανση των δοντιών και πώς θα σας βοηθήσει να χαρίσετε αμέτρητα χαμόγελα! Για τη λεύκανση γράφει η Βίκυ Δεληγεώργη, οδοντίατρος εξειδικευμένη στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική και ιδρύτρια του Dental Pearls. Λεύκανση είναι η εξειδικευμένη τεχνική  με την οποία αφαιρούνται οι χρωστικές από τα δόντια και εξασφαλίζοντας έτσι ένα ολόλευκο χαμόγελο. Τα υλικά που χρησιμοποίουνται στα οδοντιατρεία είναι ασφαλή και δεν επεμβαίνουν στη δομή του δοντιού αλλά μόνο στο χρώμα. Η λεύκανση πραγματοποιείται μόνο πάνω σε φυσικά δόντια. Η μέθοδος αυτή δεν λευκαίνει όψεις πορσελάνης, θήκες ή ρητίνες.   Οι μέθοδοι λεύκανσης είναι:  
  1. Λεύκανση στο οδοντιατρείο Στο οδοντιατρικό κέντρο Dental Pearls η λεύκανση πραγματοποιείται από τον οδοντίατρο, κάτω από ειδικούς κανόνες ασφαλείας μέσα σε 45΄,  με τη βοήθεια της πρωτοποριακής λάμπας λεύκανσης Ζoom ή με laser. Η διαδικασία ξεκινάει με την προσεκτική απομόνωση των μαλακών ιστών (ούλα) ώστε να μην έρθουν σε επαφή με το υλικό λεύκανσης. Στη συνέχεια τοποθετείται το υλικό πάνω στα δόντια και ανανεώνεται κάθε 15΄. Συνήθως πραγματοποιούνται τρεις κύκλοι- ανανεώσεις υλικού-λεύκανσης.
  2. Λεύκανση στο σπίτι Πραγματοποιείται με τη χρήση εξατομικευμένων ναρθηκών λεύκανσης (μασελάκια) και υλικό μικρότερης ισχύος από αυτό που χρησιμοποιείται στο οδοντιατρείο, το οποίο παρέχεται από τον οδοντίατρο. Με τις οδηγίες του οδοντιάτρου τοποθετείται υλικό λεύκανσης στους νάρθηκες, οι οποίοι πρέπει να παραμένουν στο στόμα 1-2 ώρες την ημέρα για 7-15 μέρες.
  3. Συνδυασμός των δύο παραπάνω μεθόδων.  Αυτή είναι και η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος με τα καλύτερα αποτελέσματα γιατί λευκαίνει σε βάθος και διάρκεια.
  Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια, απαιτείται όμως μια ανανέωση με τους νάρθηκες που έχουν ήδη κατασκευστεί, κάθε 12 -18 μήνες για 2-4 μέρες.   Πηγή: http://www.dentalpearls.gr
Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!