Μεταμόσχευση μαλλιών Η λύση για πυκνά μαλλιά.

Γράφτηκε από ΒΕΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ :: [Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2016 10:17]
Μεταμόσχευση μαλλιών Η λύση για πυκνά μαλλιά.

Ζητήσαμε από τον πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Επιστημονικό Διευθυντή της κλινικής Advanced Hair Clinics, με εξειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, να μας  μιλήσει για τη σύγχρονη λύση στην αραίωση των μαλλιών.

 

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που απασχολεί τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες στις μέρες μας, είναι η τριχόπτωση και ως επακόλουθο η αραίωση των μαλλιών. Σύμφωνα με τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή, η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE  (Follicular Unit Extraction) είναι η πιο σύγχρονη λύση στην αραίωση των μαλλιών. Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία λόγω του μη επεμβατικού της χαρακτήρα και προσφέρει εντυπωσιακά και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα.

 

Μέθοδος FUE

Σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, «Η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction). Ποια είναι η διαδικασία; Με την τεχνική FUE, μεταφέρονται τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής, στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. H μεταμόσχευση πραγματοποιείται με τη χρήση μικροεργαλείων και είναι μια πολύ λεπτομερής επέμβαση η οποία απαιτεί μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση από τον γιατρό που θα την εφαρμόσει. Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, «Εφόσον η τεχνική FUE εφαρμοστεί από έμπειρη ιατρική ομάδα που γνωρίζει καλά την τεχνική, οι πιθανότητες επιτυχίας ξεπερνούν το 95%. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά σε ένα διάστημα περίπου 4-6 μηνών, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σταδιακά σε 12 μήνες. Τα νέα μαλλιά αναπτύσσονται φυσιολογικά, προσφέροντας μόνιμη και σταθερή κάλυψη στην περιοχή που μεταφέρθηκαν.

 

Ακούρευτη συνεδρία FUE (Unshaven FUE

Η Advanced Hair Clinics είναι από τις ελάχιστες κλινικές παγκοσμίως που εφαρμόζει με μεγάλη επιτυχία την τεχνική της ακούρευτης συνεδρίας ή Unshaven FUE, την παραλλαγή της σύγχρονης μεθόδου εμφύτευσης μαλλιών FUE.  Πρόκειται για μια πρωτοποριακή τεχνική η οποία έχει ακριβώς την ίδια αποτελεσματικότητα με την μέθοδο FUE, με μοναδική διαφορά ότι δεν απαιτεί το ξύρισμα μικρής ζώνης μαλλιών από τη δότρια περιοχή, ο οποίος είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για πολλούς ανθρώπους. Σύμφωνα με τον Δρ. Βεκρή, εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές τους υποχρεώσεις, όπως άνθρωποι του θεάματος, πολιτικοί, VIP αλλά και γυναίκες, όπου το ξύρισμα το μαλλιών είναι απαγορευτικό, προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία.  

 

Λίγα λόγια για την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, η οποία πρόσφατα κέρδισε μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα και τον Ιατρικό Τουρισμό, με τη βράβευσή της ως κορυφαία κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο από τον έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό, International Medical Travel Journal (IMTJ). Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Aναστάσιος Βεκρής, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα τη σύγχρονη μέθοδο FUE, καθώς έχει εξειδίκευση στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με τη μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της επέμβασης με ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

 

Social share

Αρχειοθέτηση

Our website is protected by DMC Firewall!