Η μη επεμβατική λύση για μαύρους κύκλους – περιοφθάλμιες και περιστωματικές ρυτίδες

Γράφτηκε από ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ :: [Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 10:41]
Η μη επεμβατική λύση για μαύρους κύκλους – περιοφθάλμιες και...

ThermiSmooth: είναι μια μη επεμβατική διαδικασία για την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και χαλάρωση του δέρματος. Οι άνθρωποι που ανησυχούν για τη χαλάρωση του δέρματος και των γραμμών του προσώπου και δεν είναι έτοιμοι για την πλαστική χειρουργική είναι πολύ καλοί υποψήφιοι για τέτοιου είδους υπηρεσίες. Το ThermiSmooth όπως και το ThermiTight παρέχει μία εναλλακτική λύσή για βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ προσώπου και λαιμού καθώς επίσης και για λιποαναρρόφηση, τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες.

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το κολλαγόνο στο δέρμα θα συρρικνωθεί όταν θερμαίνεται σε παρατεταμένη θερμοκρασίες 42°C - 45°C. Το ThermiSmooth ™ πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ένα ειδικά σχεδιασμένο κομμάτι χέρι θερμίστορ το οποίο παραδίδει ακριβή και  ελεγχόμενη θερμοκρασία στην επιφάνεια του δέρματος  χωρίς να διακινδυνεύσουμε την υπερθέρμανση των ιστών που προκαλούν δυσφορία στον ασθενή. Οι ThermiSmooth θεραπείες είναι ήπιες και οι ασθενείς έχουν την αίσθηση ενός  ζεστού χαλαρωτικού μασάζ. Οι θεραπείες μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές για να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετά την εφαρμογή μιας μικρής ποσότητας τζέλ, το κομμάτι χέρι ThermiSmooth ™ εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος. Το σύστημα ThermiRF ™ ρυθμίζεται σε μία συγκεκριμένη θερμοκρασία στόχου (δηλ. 42°C - 45°C. Καθώς η θερμοκρασία του δέρματος αυξάνεται σε στοχευμένη θερμοκρασία, ο υπολογιστής ThermiRF προσαρμόζει αυτόματα την παραγωγή ενέργειας για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια της θέρμανσης.

Απαιτεί μια σειρά από 3 θεραπείες σε απόσταση 3 εβδομάδων ώστε η θεραπεία να φτάσει τα μέγιστα αποτελέσματα τα οποία θα γίνουν εμφανή σταδιακά και θα είναι πιο αισθητά μετά από περίπου 4 μήνες.

Το σύστημα ThermiRF λειτουργεί καλά σε πολλές διαφορετικές περιοχές όπως το μέτωπο, το σαγόνι, το λαιμό, το πηγούνι, τα χείλη και τα βλέφαρα.

Η διαδικασία ThermiSmooth είναι συνήθως πολύ γρήγορη. Οι περισσότερες συνεδρίες διαρκούν περίπου 30 λεπτά ανάλογα με τις υπό θεραπεία περιοχές.

Ενδέχεται μετά τη θεραπεία να παρατηρηθεί ένα μικρό οίδημα και μία επιθυμητή ερυθρότητα. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, οι ασθενείς που υποβάλλονται στη διαδικασία ThermiSmooth δε χρειάζονται καθόλου χρόνο αποκατάστασης και μπορούν να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Aπό τον πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Ιωαννίδη.

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!