ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

Γράφτηκε από ΒΟΓΚΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ :: [Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 11:50]
ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ

Λένε πώς το πρόσωπο είναι ο καθρέπτης της ψυχής αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που αυτό λειτουργεί αντίστροφα και φροντίζοντας το πρόσωπό μας ανανεώνεται τελικά και η ψυχή! Σε μια εποχή που η σύγχρονη γυναίκα γίνεται κομμάτια ανάμεσα στο σπίτι, τα παιδιά, τη δουλειά και ένα σωρό υποχρεώσεις, είναι σημαντικό να μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της σωστά, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ποιες είναι όμως οι καταλληλότερες και πιο προσιτές θεραπείες για τη γυναίκα που δεν επιλέγει τις βαθιά επεμβατικές λύσεις;

 

Τρεις θεραπείες προσώπου που κάνουν θαύματα

Η δερματολόγος-αφροδισιολόγος κα Μαγδαληνή (Λήνα) Βόγκα μας εξηγεί: «Το πρώτο και πιο ουσιαστικό πράγμα που έχει να κάνει μια γυναίκα σήμερα είναι η πρώτη αναγνωριστική συνεδρία με τον/την δερματολόγο της κατά την οποία θα μοιραστεί τα θέματα που την απασχολούν και την προβληματίζουν. Τότε και μόνο τότε, ο/η γιατρός της θα μπορέσει να της προτείνει την κατάλληλη θεραπεία ή συνδυασμό θεραπειών που θα της δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Συχνά, οι γυναίκες ακούν μια φίλη που ολοκλήρωσε μια θεραπεία fractional πχ και προχωρούν να κάνουν και αυτές μια, επιθυμώντας να διορθώσουν ένα άλλο πρόβλημα από αυτό το οποίο το fractional εν γενει καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς η πρώτη μου συμβουλή είναι, μην παρακάμπτετε τη συνάντηση αξιολόγησης με τον/την γιατρό σας καθώς αυτή είναι το πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».

 

Τα διαμάντια είναι παντοτινά

Το δέρμα μας έχει ένα φυσικό κύκλο ανανέωσης ο οποίος υπολογίζεται περίπου στις 30 ημέρες. Καθώς το δέρμα ανανεώνεται, τα νεκρά κύτταρα συγκεντρώνονται στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα να την «παχαίνουν». Αυτό κάνει το δέρμα μας να δείχνει θαμπό και άτονο. Η δερμο-απόξεση με διαμάντι έρχεται να απομακρύνει ακριβώς αυτά τα κύτταρα. Πρόκειται για μια ανώδυνη μέθοδος που λειαίνει τις λεπτές γραμμές, «σβήνει» τις κηλίδες ηλικίας και ομαλοποιεί την επιφάνεια του δέρματος «κλείνοντας» τους διευρυμένους πόρους και δε διαρκεί πάνω από 15-20 λεπτά.

Προσαρμόζεται σε κάθε δέρμα και ιδιαιτερότητα χωρίς προβλήματα και δεν απαιτεί απουσία από την καθημερινότητα σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το make up σας φεύγοντας από το ιατρείο. Φυσικά συνίσταται ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία καθημερινά. Συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις θεραπείες (Botox, υαλουρονικά, μεσοθεραπείες κλπ), μπορείτε να την επαναλαμβάνετε κάθε 2-3 εβδομάδες, λειτουργώντας αθροιστικά στο – ούτως ή άλλως από την πρώτη φορά – εξαιρετικό αποτέλεσμα.

 

Μια ακτίνα laser, χίλιες λύσεις

To Fractional Laser CO2Η έρχεται να γεφυρώσει το κενό ανάμεσα στις κλασικές επεμβατικές και μη επεμβατικές τεχνικές laser που χρησιμοποιούσαμε μέχρι πρότινος για να αντιμετωπίσουμε δέρματα με ελαφριές ρυτίδες από το χρόνο ή προβλήματα από τον ήλιο. Με τη θεραπεία αυτή, αντιμετωπίζουμε ρυτίδες και γραμμές έκφρασης, χρωματικές αλλοιώσεις της επιδερμίδας από φωτογήρανση, σημάδια ακμής και μέλασμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε μέρος τους σώματος αλλά είναι πραγματικά αποδοτικό στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος και τα χέρια (κυρίως σε σχέση με τις παραδοσιακές επεμβατικές μεθόδους).

Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, έχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός laser για τις θεραπείες προσώπου χωρίς να έχει αντίστοιχα τις μακρές περιόδους επούλωσης που αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν. Πρόκειται για μια θεραπεία με θεαματικά & άμεσα αποτελέσματα καθώς η περίοδος αποθεραπείας δεν ξεπερνά τις λίγες ημέρες.

 

Το πιο λαμπερό δέρμα είναι το υγιές

Πριν από τις ρυτίδες και τα σημάδια, πριν από τα φουσκώματα και τα τραβήγματα, οφείλουμε να στοχεύσουμε σε ένα υγιές, σφριγηλό και λαμπερό δέρμα. Ο περιορισμός της ελαστικότητας του δέρματος και μείωση παραγωγής κολλαγόνου που αναπόφευκτα συμβαίνουν με την πάροδο του χρόνου και τις σύγχρονες περιβαλλοντικές συνθήκες έχουν σαν αποτέλεσμα ένα δέρμα χαλαρωμένο, αφυδατωμένο, άτονο και μουντό. Με την αυτόλογη μεσοθεραπεία αυτό μπορεί να τελειώσει σήμερα.

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπλαση, στην αναγέννηση του δέρματος (βρίσκοντας παράλληλα εφαρμογή στην επούλωση σημαδιών, στην τριχόπτωση αλλά και στην αντιμετώπιση διαφόρων περιπτώσεων αλωπεκίας). Πρακτικά λαμβάνουμε 15-20 ml από το αίμα του ασθενή και μετά από την κατάλληλη επεξεργασία (φυγοκέντρηση κ.α.) το επανεγχύουμε στα σημεία που έχουν οριστεί από τον/την γιατρό). Τα αιμοπετάλια του αίματος ενεργοποιούν την αύξηση παραγόντων με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάπλασης. Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, που μπορεί να ξεπεράσει και τον ένα χρόνο ενώ δεν επηρεάζονται εκφράσεις ή ο όγκος του προσώπου. Τέλος, σπάνια εμφανίζονται αλλεργίες καθώς τα εγχύματα που χρησιμοποιούνται είναι από τον ίδιο μας τον οργανισμό.

Social share

Αρχειοθέτηση

DMC Firewall is a Joomla Security extension!